Stikeri i nalepnice

Šta su zidne nalepnice i kako ih postaviti?

Dizajn enterijera i eksterijera važan je deo stanovanja i arhitekture. Mnogi ljudi troše mnogo vremena i truda da stvore dizajn koji odražava njihovu ličnost u njihovim domovima ili kancelarijama.

Ali zahvaljujući zidnim stikerima i nalepnicama, ukrašavanje je postalo lakše. Moderne zidne nalepnice postaju popularne u gotovo svakom domu jer su brze i prikladne. Zidni stikeri i nalepnice su jednostavan i jeftin način da brzo transformišete enterijer kuće, dodajući jedinstveni karakter vašoj sobi sa zanimljivim i modernim ukrasima sa uzorkom za prazne zidove, uređaje i nameštaj.

Šta su stikeri i nalepnice za zid?

Dekoracija kuće stikerima i zidnim nalepnicama od vinila su odlična alternativa unutrašnjem slikanju ili ukrašavanju soba tapetama.

Zidne nalepnice su obično izrađene od vinila iz komercijalnog rezača vinila i stoga se mogu koristiti za različite vrste površina. To ih čini pametnim i brzim rešenjem za razveseljavanje igraonice vaše dece likovima iz crtanih filmova, prikazivanje omiljenog sportskog tima u dnevnoj sobi ili unošenje dodatnog mira u spavaću sobu prikazivanjem prirodnih pejzaža. Ove zidne nalepnice je vrlo lako postaviti i ukloniti.

Neverovatna karakteristika zidnih nalepnica i nalepnica je njihova fleksibilnost. Možete da personalizujete nalepnicu, dodate nove slojeve, pa čak i da ih prekrešite i prebrišete i one će opet biti kao nove.

Druga alternativa zidnim nalepnicama su vinil natpisi koji su odlični za spoljno oglašavanje. Baš kao i zidne nalepnice, vinilni natpisi su fleksibilni i jednostavni za upotrebu za oglašavanje i prodaju.

Kako postaviti zidne stikere i nalepnice?

Zidne nalepnice su jedinstvene i elegantne i lako možete pronaći odgovarajuće za svaku vrstu sobe. One predstavljaju širok spektar različitih dizajna i prilično se lako postavljaju. Primena zidnih stikera i nalepnica može biti brz i lak način za dodavanje novog stila u bilo koju sobu. Zidni stikeri su dizajnirane za brzu primjenu, čineći uređenje prostora ili sobe što jednostavnijim. Pri njihovom postavljanju treba slediti ove jednostavne korake:

Pronađite prostor – Pronađite savršeno mesto u sobi za nalepnicu. To može biti prazan prostor u sobi ili stara slika koja zahteva renoviranje.
1) Izmerite prostor.

2) Vodite beleške o postojećim ukrasima i bojama.

3) Razmislite o bilo kom rasporedu nalepnice.

Očistite površinu – Napravite čistu površinu kako bi se nalepnica pravilno nalepila. Ako iza sebe ostavite nečistoću ili ulje, nalepnica će se lepiti na njih, a ne na zid.
1) Uklonite prljavštinu i ulje za najbolju primenu.

2) Nečistoću uklonite vlažnim sunđerom ili čistim peškirom.

3) Koristite malu količinu sapuna za uklanjanje ulja i prljavštine.

4) Uverite se da je zid suv pre postavljanja naljepnice.

Podesite i dovršite postavljanje – prilagodite položaj nalepnice tako da odgovara površini koja se nanosi. Iako se nalepnice mogu ukloniti nakon postavljanja, neće ih biti moguće ponovo upotrebiti. Da biste izbegli oštećenje nalepnice, uverite se da je površina već izmerena i da nalepnica savršeno ulazi u nju.
1) Ostavite podlogu za papir i privremeno zalepite nalepnicu na zid.

2) Ispitajte kako nalepnica odgovara prostoru.

3) Izvršite podešavanja dok ne dobijete tačno merenje.

4) Držite nivo ravnim uz zid i pomerajte krajeve nivoa gore ili dole, levo ili desno, sve dok se mehur vazduha ne centrira.

5) Nacrtajte svetlu liniju na zidu, duž ivice nivoa, kako biste napravili smernice za nanošenje.

Postavite nalepnicu – Ovo zahteva tačnost i fokus. Nalepnica treba da bude postavljena što bliže smernicama stvorenim za nju. Želite da je nanesete samo jednom i savršeno jer uklanjanje nakon nanošenja može oštetiti lepak.
1) Uklonite pokrivač (silikonski papir) koji štiti lepljivu stranu nalepnice.

2) Poravnajte nalepnicu sa smernicama.

3) Pažljivo zalepite nalepnicu na mesto koje ste izabrali.

4) Radite polako i odvojite vreme da bi ste osigurali tačnost.

Uklonite prenosnu foliju – Zidne nalepnice se isporučuju sa prenosnom folijom kako bi zaštitile lice nalepnice. Nakon što efikasno postavite nalepnicu, vreme je da predstavite svoju novu nalepnicu. Prenosnu foliju treba ukloniti da biste videli konačni i puni efekat nalepnice na primenjeni prostor.
1) Polako i pažljivo odlepite prenosnu foliju sa nalepnice.

2) Prenosna folija ima slabiji lepak od nalepnica ali uvek radite polako i pazljivo.

3) Ako se nalepnica povuče sa prenosnom folijom, zaustavite se i pažljivo ponovo zalepite to mesto.

Uvek nas mozete kontaktirati za pomoc 🙂

Telefon: +381 64 967 23 24
Email: office@stikerizazid.rs

Izbor odgovarajućeg stikera ili nalepnice. Šta je zidna nalepnica?

Zidni stikeri i nalepnice se ne postavljaju samo u dnevnoj sobi. Uz široku paletu modernih  zidnih stikera i nalepnica možete predstaviti odgovarajući izgled u svim delovima kuće ili stana. Osim toga, dizajn i mogućnosti uklapanja su neograničene. Možete da birate između slatkih životinjskihstikera, pejzaža koji oduzimaju dah, geometrijskih nalepnica, veselih šarenih tačaka, cvetnih motiva i mnogih drugih. Takođe citati, savremena grafika i klasične slike su među širokim izborom između kojih možete izabrati. Takođe, uređenje vašeg salona lepote može biti veoma jednostavno pomoću naših stikera. Pogledajte našu široku ponudu. Ukoliko nemamoto što želite, kontaktirajte nai nabavićemo.

Dobrodošli!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *