O našoj onlajn prodavnici

Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi. – Čerčil

Kao što čuvena izreka Vinstona Čerčila kaže, naša tajna uspeha je što radimo ono što volimo. Da bi iz toga nastalo i nešto više, odlučili smo da naše proizvode približimo i na ovaj način vama koji ste godinama uz nas i svima onima koji nas tek sada otkrivaju.

Mi smo mala porodišna radionica koja sa velikom pažnjom i zadovoljstvom izrađuje za vas stikere ili nalepnice za zidove, izloge, nameštaj, automobile i sva ostala mesta gde smatrate da bi stiker mogao da ulepša vaš prostor.

Ono što nas izdvaja od drugih je naša fleksibilnost, brzina i pre svega posvećenost poslu. Trudimo se da svaki stiker, od najmanjeg do najvećeg bude izrađen sa istom količinom ljubavi prema poslu koji radimo. Takođe, osluškujemo vaše želje i zahteve i dizajniramo za vas stikere po vašoj želji  kako bi se oni na najbolji mogući način uklopili u vaš prostor i ispunili očekivanja.

Osim stikera ili nalepnica, mi se bavimo dizajnom i uređenjem izloga za vas, tako da na jednom mestu možete dobiti sve! Od idejnog rešenja, dizajna, izrade stikera i uređenja izloga.  Kontaktirajte nas i naš tim će vam u svakom trenutku izaći u susret i ponuditi najbolje rešenje.

Dobrodošli!

Budimo kreativni!

GRAFIČKI DIZAJN

Usluge grafičkog dizajna

WEB DIZAJN

Usluge izarde sajtova i elemenata potrebnih za njihov rad.

BRANDING

Brendiranje i izrada uputstava i vodiča za brendove u nastajanju.

FOTOGRAFIJA

Usluge obrade fotografija i profesionalnog fotografisanja.